Εταιρεία & Εγκαταστάσεις


  Το 1981 ο Γεώργιος Μητρόπουλος, ύστερα από 23 χρόνια επιτυχούς θητείας στην κατασκευή σαλονιών υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, ιδρύει την εταιρεία ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Α.Β.Ε.Ε. , με δραστηριότητα την εισαγωγή πρωτύπων υλικών ταπετσαρίας επίπλων.

  Η πολυετής εμπειρία του από τις συχνές επισκέψεις του σε διεθνείς εκθέσεις Ιταλίας και Γερμανίας, η συμμετοχή του σε χώρους παραγωγής στην Ιταλία, η αγάπη του για το αντικείμενο “Σαλόνι Επιπλο”, ζώντας τη μετάβαση του είδους από τον κλασσικισμό στον μοντερνισμό και η επιθυμία του να μεταδώσει στον Ελλαδικό χώρο τα μοντέρνα υλικά και τεχνολογία, τον ωθούν να κάνει επάγγελμα αυτήν του την τεχνογνωσία.

  Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης όπως I.P.E.A - CINTEL - POKER - S.A.M.A.C - ADAM ADESIVI που προσφ έρουν προΐόντα με έρευνα και ποιοτικό έλεγχο με ISO 9002 τα οποία βοηθούν τους πελάτες της Εταρείας στην σωστή και ποιοτική παραγωγή τους.

  Δημιουργεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με αποθηκευτικούς χώρους, γραφεία και εκθετήριο, ώστε η επίσκεψη των πελατών για αγορές ή ενημέρωση νέων μοντέλων και ειδών να είναι ευχάριστη και αποτελεσματική.

  Πλαισιωμένος από την οικογένεια του και έμπειρους συνεργάτες, συγκροτεί μία ομάδα που έχει σαν στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες και των πιο δύσκολων πελατών του. Η ομάδα αυτή με τις καθημερινές επαφές που έχει με τους πελάτες και σε συνεργασία με τους προμηθευτές του εξωτερικού, φροντίζει για την αρτιώτερη κατάρτιση της πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του είδους.

  Σκοπός της Επιχείρησης αυτής λοιπόν είναι έχοντας την τεχνική γνώση, με συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό, να δίνει στους πελ άτες της τα πρότυπα υλικά ταπετσαρίας επίπλων που χρησιμοποιούν σήμερα οι Ιταλοί συναδελφοί τους.

  Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι από την αδιάκοπη προσφορά μας σε ποιότητα, έρευνα, ενημέρωση, τεχνική υποστήριξη και με προσιτές τιμές.